Peste 3.500 de pachete de tigari confiscate in P.T.F. Siret


Intră acum și în grupul de

tigari podea microbuz

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei  împreună cu lucrătorii vamali,  au confiscat  de la un  cetăţean ucrainean aproximativ 3.500 pachete de ţigări ce erau ascunse într-un  locaş  special amenajat în podeaua  microbuzului.

Potrivit comisarului şef de poliţie Ilie Poroch Seriţan, luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean ucrainean  în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Ford.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat  în hala  special amenajată din incinta P.T.F. Siret, un control amănunţit asupra maşinii. În urma acestuia, a fost descoperită ascunsă, într-un  locaş special amenajat, mai exact în podeaua microbuzului, cantitatea de 3.640  pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 4.440 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  şoferul  a fost sancţionat  contravenţional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul marca  „ Ford”  în valoare de  13.200  lei a fost indisponibilizat deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura nepermiterii intrării în ţară a cetăţeanului ucrainean conform prevederilor legale, mai precizează comisarul şef de poliţie Ilie Poroch Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de