Locuintele a doua familii din Cacica jefuite cand locatarii acestora erau la biserica


Intră acum și în grupul de

Două familii din Cacica au sesizat, luni, Poliţiei din Cacica de faptul că din locuinţe le-au fost furaţi bani şi telefoane mobile în timp ce se aflau la biserică.

Astfel, una dintre familii, soţ şi soţie, au plecat la biserică, asigurând ușa și poarta de acces în curte, cheia de la ușă fiind așezată sub preșul de pe pragul intrării în locuință.

În cursul serii, au constatat faptul că dintr-o cutie din plastic, ce era așezată într-un dulap de haine, a fost sustrasă suma de 2.164 lei, fără ca în interiorul casei să fie răvășite sau sustrase alte bunuri sau valori.

hoti geam

Un alt bărbat din Cacica a reclamat împreună cu soția și copiii au mers la biserică, asigurând atât ușa cât și poarta de acces în curte.

După ce au revenit la domiciliu au constatat că unul din telefoanele mobile ce a fost lăsat pe un pat din dormitor, lipsea, motiv pentru care au început să verifice bunurile și valorile deținute în casă. Cu această ocazie au constatat că dintr-un șifonier de haine a fost sustrasă suma de 700 lei. Totodată din dormitorul situat la etajul casei, a mai fost sustras un alt telefon mobil, fără ca în casă să fie răvășite sau distruse bunuri.


Intră acum și în grupul de