Acasă Actualitate Tanar de 19 ani retinut, dupa ce a incercat sa violeze o...

Tanar de 19 ani retinut, dupa ce a incercat sa violeze o batrana de 85 de ani


Intră acum și în grupul de

 Poliţiştii Postului de Poliţie Ulma au fost sesizaţi marţi dimineaţă despre faptul că o femeie în vârstă de 85 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni sexuale.

Potrivit IPJ Suceava, la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o echipă operativă care a identificat victima la locuința sa situată în satul Nisipitu. Femeia a declarat poliţiştilor că în cursul serii de luni, un tânăr de 19 ani din localitate a intrat în locuinţa sa unde prin violenţă a încercat să o imobilizeze, să o dezbrace și să întrețină relații sexuale cu ea,  însă a reuşit  să fugă din casă.



Ea a fost prezentată Laboratorului de Medicină Legală Rădăuți, medicul legist  stabilind că “leziunile necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale, loviturile nu sunt specifice agresiunii sexuale nefiind exclusă producerea lor în condițiile unei tentative de agresiune sexuală”.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi este cercetat pentru tentativă de viol, violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version