Pistol cu gaze depistat intr-o locuinta din comuna Baia. Vezi cui apartine


Intră acum și în grupul de

Un pistol cu gaze a fost găsit de poliţişti asupra unei arădence aflată în vizită la o rudă de-a sa în comuna suceveană Baia. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, marţi, la ora 14,20, în urma măsurilor operative,  poliţiştii Postului de poliţie Baia, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, C.Diana din municipiul Arad, judeţul Arad, se află pe raza localităţii la o rudă de-a sa şi  deține ilegal un pistol.

Cu ocazia verificărilor C.Diana, a predat poliției pistolul cu gaze, calibrul 8 mm, fără muniție aferentă, fără serie,  pistolul fiind păstrat într-o cutie de plastic originală, la locuința susmenționată. „Cea în cauză a declarat că pistolul îi aparține concubinului său, B.Alin, de  23 ani din municipiul  Arad, care l-a cumpărat în anul 2010 dintr-un magazin, din Italia, cu suma de 100 euro, fiind adus în România de către proprietar în anul 2012”, precizează IPJ Suceava.

 În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere ilegală de armă neletală din categoria celor supuse autorizării și trafic ilicit, mai menţionează sursa citată.


Intră acum și în grupul de