Acasă Actualitate Pistol cu gaze depistat intr-o locuinta din comuna Baia. Vezi cui apartine

Pistol cu gaze depistat intr-o locuinta din comuna Baia. Vezi cui apartine


Intră acum și în grupul de

Un pistol cu gaze a fost găsit de poliţişti asupra unei arădence aflată în vizită la o rudă de-a sa în comuna suceveană Baia. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, marţi, la ora 14,20, în urma măsurilor operative,  poliţiştii Postului de poliţie Baia, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, C.Diana din municipiul Arad, judeţul Arad, se află pe raza localităţii la o rudă de-a sa şi  deține ilegal un pistol.

Cu ocazia verificărilor C.Diana, a predat poliției pistolul cu gaze, calibrul 8 mm, fără muniție aferentă, fără serie,  pistolul fiind păstrat într-o cutie de plastic originală, la locuința susmenționată. „Cea în cauză a declarat că pistolul îi aparține concubinului său, B.Alin, de  23 ani din municipiul  Arad, care l-a cumpărat în anul 2010 dintr-un magazin, din Italia, cu suma de 100 euro, fiind adus în România de către proprietar în anul 2012”, precizează IPJ Suceava.



 În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere ilegală de armă neletală din categoria celor supuse autorizării și trafic ilicit, mai menţionează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version