Barbat din comuna Ciprian Porumbescu, lovit cu harletul si tarnacopul de doi consateni

tarnacop

Agenţii Postului de Poliție Ciprian Porumbescu, au fost sesizați joi seară despre faptul  că Z.Alexandru, de 31 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a fost agresat fizic de S.Gheorghe şi S.Vasile, ambii din comuna Ciprian Porumbescu.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean IPJ Suceava, în urma verificărilor s-a stabilit că Z.Alexandu împreună cu fraţii săi Z.Dumitrache și Z.Vasile lucrau la săpatul unei canalizări la locuința  lui C.Paula din localitate. La un moment dat, pe drumul public, lângă aceştia a oprit un autoturism din care au coborât  S.Gheorghe, de 53 de ani, şi  fiul său S.Vasile, de 21 de ani. Cei doi l-au acostat pe Z.Dumitrache reproşându-i că anterior fiul său i-a omorât o găină cu bicicleta.

Z.Alexandru a intervenit între cei trei încercând să aplaneze conflictul. În acel moment S.Gheorghe a luat de jos un hârleț, iar fiul său S.Vasile a luat un târnăcop, scule pe care ceilalţi  le foloseau la săpatul șanţului. S.Gheorghe l-a lovit pe Z.Alexandru cu hârleţul peste mâna stângă iar S.Vasile a lovit cu târnăcopul aceeaşi persoană în zona capului, aceasta căzând jos, iar cei doi făptuitori s-au urcat în mașină și au plecat.

 În prima fază victima Z.Alexandru nu a solicitat ambulantă dar odată cu sosirea polițiştilor a fost de acord să fie transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

 Din primele examinări, Z.Alexandru prezintă răni uşoare. În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează să fie soluționat, precizează sursa citată.