Masina cu un sofer baut urmarita de Politie pe mai multe ulite din comuna Vama


Intră acum și în grupul de

Un şofer băut din Moldoviţa şi care a refuzat să oprească la semnalul regulamenatar al poliţistului şi a virat pe un drum comunal a fost urmărit de maşina Poliţiei,  iar unul dintre poliţişti a tras şi un foc de avertisment pentru a-l determina să oprească.

politie urmarire

Pe drumul judeţean DJ 176, un agent de poliţie dintr-o patrulă a Poliţiei din comuna Vama, a semnalizat unui şofer care conducea un autovehicul înmatriculat în străinătate să oprească, dar acesta a virat brusc stânga pe un drum comunal, motiv pentru care celălalt poliţist, aflat în maşina Poliţiei, a pornit în urmărirea vehiculului.

După aproximativ un kilometru, în care urmărirea s-a efectuat pe mai multe uliţe laterale, cu semnale luminoase şi acustice pornite, şoferul suspect s-a îndreptat din nou spre zona în care se afla primul agent de poliţie, care, pentru a opri autovehiculul, a trasn un foc de avertisment.

Apoi, după aproximativ 200 de metri autovehiculul a fost blocat în trafic de maşina Poliţiei.

Şoferul suspect, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Moldoviţa, a fost testat cu aparatul etilotest având 0,19 mg /l alcool pur în aerul expirat.

El a declarat că nu a oprit la semnalele poliţiştilor întrucât consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Şoferul a fost amendat cu 720 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

 


Intră acum și în grupul de