Ingrijitor la o stana in varsta de 17 ani a murit dupa ce a ajuns la spital in coma alcoolica

Un băiat în vârstă de 17 ani din comuna Stroieşti a murit, luni, la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost adus in coma alcoolică.

În acest caz Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată de Spitalul de Urgenţe Judeţean Suceava, despre faptul că luni în jurul orelor 07.30, a fost adus la spital un băiat din comuna Şcheia, în comă alcoolică care în cele din urmă a decedat.

ACCIDENT CRAIOVA

O echipă operativă a Poliţiei deplasată la faţa locului a stabilit faptul că duminică, B.G., de 17 ani din comuna Stroieşti, a consumat circa 700 ml vişinată împreună cu un sătean, la locuința celui din urmă, după care a plecat la stâna unde muncea în calitate de îngrijitor ovine și a dormit.  A doua zi, luni dimineaţă, în jurul orelor 05.30, un alt îngrijitor de la aceeaşi stână, a constatat că minorul nu se poate trezi. La faţa locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, transportându-l la Spitalul Judeţean de Urgenţe  Suceava, unde s-a continuat procedura de resuscitare, însă la orele 09.00, minorul a decedat.

Cel în cauză a fost diagnosticat în primă fază cu „comă alcoolică de gradul 4, intoxicaţie acută, stop cardio-respirator şi edem pulmonar acut”.

Cercetările continuă, urmând ca în funcție de rezultatul necropsiei să se stabilească cu  exactitate  cauza decesului, urmând să se dispună procedural.