Falticenean de 51 de ani, accidentat grav de un autoturism, in timp ce sapa un sant

Un bărbat din municipiul Fălticeni a fost accidentat grav de un autoturism condus de un tânăr fără permis de conducere, în timp ce săpa un şanţ. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, miercuri, în jurul orei  13.25, pe D.J. 155 P,  în comuna Fântâna Mare, un tânăr de 17 ani, din localitate, ce nu posedă permis de conducere,  în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la stânga, datorită vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat pe un teren viran, unde l-a accidentat grav pe un bărbat de 51 de ani, din municipiul Fălticeni care săpa un șanț.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a sustras autoturismul de pe proprietatea unui cetățean din comuna Baia, situată la intersecția D.N. 2E cu D.J. 209H, unde bunicul suspectului lucrează ca paznic.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În momentul producerii accidentului în autoturism se mai aflau doi minori care nu au suferit leziuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural, precizează sursa citată.