Scandal pe terasa unui local din Vatra Dornei. Vezi cine l-a provocat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Vatra Dornei a fost reţinut de poliţişti, după ce a provocat un scandal pe o terasă din localitate. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, poliţia a fost sesizată miercuri, în jurul orei 14.22, prin 112 despre faptul că  pe terasa unui local din municipiul Vatra Dornei, are loc un scandal.

Polițiștii deplasați operativ la faţa locului au stabilit faptul că scandalul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 36 ani, din localitate, care și-a ameninţat atât soția, de care este despărțit în fapt de aproximativ 2 luni, cât și alte persoane aflate pe terasa unde se serba ziua unuia dintre copii agresorului, după care a lovit-o peste spate, cu un scaun, pe soacra sa, în vârstă de 60 ani, din municipiul Vatra Dornei. Pentru aplanarea scandalului a intervenit unul dintre musafiri, care a fost amenințat cu un brici de către agresor.

Faţă de dornean se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii și liniştii publice”, ”ameninţare”, ”lovire sau alte violenţe” și ”port ilegal de obiect tăietor… ,”.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de