Soferul unei ambulante, ranit grav in urma unui accident produs in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

ambulanta 5

Un accidentul rutier s-a petrecut, joi seara, la 23,55, la intersecţia străzilor  Ana Ipătescu cu Mitropoliei din municipiul Suceava. Potrivit Biroului de Pres al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava,  un şofer în vârstă de 26 de ani, din comuna suceveană Bosanci, care conducea un autoturism pe strada Mitropoliei spre Biblioteca Judeţeană, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă, condusă regulamentar, pe drumul cu prioritate.

În urma impactului, şoferul ambulanţei, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, a fost rănit grav. În ambulanţă se mai aflau un pacient, un însoţitor al acestuia şi o  asistentă, care nu au fost răniţi.

Ambulanţa traversa intersecţia cu semnalele luminoase în funcţiune, iar semaforul funcţiona pe culoarea galben intermitent.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de