Patru femei cu atac de panica la un incendiu din Capu Campului


Intră acum și în grupul de

Patru femei au avut nevoie, sâmbătă, de asistenţă medicală după ce au suferit atacuri de panică din cauza unui incendiu care a izbucnit la gospodăria lor.

incendiu locuinta

Garda de intervenţie Gura Humorului şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD la stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Niculai T., din comuna Capu Câmpului.

La sosirea militarilor, ardeau acoperişul casei şi adăpostul de animale, cu pericol de propagare la două locuinţe aflate în imediata apropiere.

În flăcări au ars acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de 84 mp, adăpostul de animale, pe 60 mp, circa şase tone de fân, bunuri casnice, obiecte de mobilier şi documente personale şi s-au degradat tavanul casei şi pereţii adăpostului de animale.

Pe timpul intervenţiei, patru persoane – Violeta B. (38 ani), Violeta T. (32 ani), Lucica T. (62 ani) şi Melexina B. (62 ani) – au suferit de agitaţie psihomotorie (atac de panică), iar echipajul pompierilor SMURD a acordat la faţa locului asistenţă medicală victimelor, însă acestea au refuzat transportul la spital.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Pompierii au salvat un cal, o vacă, patru porci şi 20 de păsări din gospodărie, dar şi cele două case învecinate.

 


Intră acum și în grupul de