Sicanare in trafic urmata de o bataie, soferul agresat sustine ca i s-au furat 2000 de euro


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna suceveană Adâncata a reclamat, vineri seara, că a fost bătut de persoane din două autoturisme şi că în urma incidentului i-au dispărut şi două mii de euro.

IJP Suceava a informat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Adâncata a reclamat că, în timp ce se afla cu soţia sa şi cu copilul în maşină, a fost agresat de mai multe persoane, aflate în două autoturisme, împrejurare în care i-a dispărut şi suma de 2000 de euro.

masini fite la incepere de an scolar

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat în trafic, pe raza comunei Dărmăneşti, un autoturism, în care se aflau patru persoane ce lucrează împreună în construcţii, fiind suspecţi că l-au agresat pe şoferul respectiv.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că la ieşirea din municipiul Suceava, a avut loc o şicanare în trafic între şoferul din Adânate şi unul dintre şoferii celor două autoturisme, iar când acesta a oprit maşina agresorii au coborât din cele două autovehicule şi l-au lovit.

Bărbatul agresat a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, urmând să fie externat.

Copilul aflat în autoturism nu a fost agresat în nici un fel, precizează sursa citată.

În acest caz cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiune şi a situaţiei banilor reclamaţi ca fiind furaţi.


Intră acum și în grupul de