Ruhrgas din Germania precalificata in procesul de privatizare a Distrigaz Nord


Intră acum și în grupul de

Firmele pre-calificate au avut posibilitatea accesarii Camerei de date si efectuarii propriei analize diagnostic a societatilor.

Conform programului de privatizare stabilit, pana in data de 15 martie 2004, ofertantii pre-calificati trebuiau sa depuna ofertele preliminare si neangajante.

Pana la data limita, au depus, pentru Distrigaz Nord SA, oferte preliminare si neangajante companiile pre-calificate Wintershall si Ruhrgas din Germania, Gaz de France, Gazprom si Enel, iar pentru Distrigaz Sud, Ruhrgas, Gaz de France, Gazprom si Enel
Comisia de negociere va analiza, in perioada urmatoare, ofertele preliminare si neangajate depuse in baza cerintelor prevazute in Dosarele de Prezentare ale societatilor S.C. DISTRIGAZ NORD S.A. si S.C. DISTRIGAZ SUD S.A. si va invita la negocieri individuale toti ofertantii calificati, in conformitate cu prevederile legislatiei de privatizare in vigoare.

De remarcat este ca Ruhrgas este o companie din concernul E-on, care este implicat in proiectul sucevean „Suceava-Utilitati si mediu la standarde europene”


Intră acum și în grupul de