Accident intre un autocar si un autoturism la Motelul Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane au fost rănite în după amiaza zilei de luni după ce un autocar a intrat într-o maşină care vira stânga pentru a intra la Motelul Ilişeşti, iar circulaţia rutieră a fost întreruptă pe un fir aproximativ o oră.

ISU Suceava a informat că grupa operativă a instituţiei condusă de inspectorul şef, colonelul Dan Hoffman, Detaşamentul de pompieri Suceava şi Garda de intervenţie

Gura Humorului au intervenit cu două autospecialele de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, au intervenit în zonă.

Accidentul s-a produs pe DN 17 între o autoutiliară şi un autocar.

Potrivit cercetărilor autocarul a intrat în depăşire în timp ce autoutilitare a încercat să vireze stânga pentru a intra în parcarea motelului.

autocar

ISU Suceava precizează că la faţa locului au fost identificate şapte persoane, cinci din autocar şi două din autoutilitară, cărora li s-a acordat asitenţă medicală de către pompierii paramedici şi lucrătorii SAJ.

 

Militarii au luat măsurile de siguranţă specifice. Au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de combustibili şi lubrifianţi şi au scos bornele de la acumulatori.

Patru dintre cele şapte victime – Vasilică N. (23 ani), Constantin Ş. (49 ani), Maria I. (51 ani) şi Cristina C. (25 ani) – au fost transportate la Spitalul judeţean Suceava pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

Pe timpul intervenţiei circulaţia rutieră a fost întreruptă pe un sens,

aproximativ o oră.

 


Intră acum și în grupul de