Acasă Actualitate Candidatul PNL la Primaria Malini risca excluderea din invatamint

Candidatul PNL la Primaria Malini risca excluderea din invatamint


Intră acum și în grupul de

Aceasta actiune intervine, potrivit inspectorului scolar general al judetului Suceava, Mihai Vitcu, dupa ce acesta a avut interventii cu caracter politic in cadrul unei sedinte cu parintii.
El a declarat ca ISJ Suceava va analiza chiar posibilitatea excluderii din invatamint a profesorului de educatie fizica Gavril Gusa, fost director al Scolii cu clasele I-VIII din localitatea suceveana Piraie, acuzindu-l ca a incalcat legislatia scolara care interzice orice manifestare de ordin politic in scoli.
Vitcu a aratat ca Gusa s-a prezentat, fara a fi invitat, la o sedinta cu parintii organizata, saptamina trecuta, de directorul scolii, unde a avertizat ca PNL va reveni la putere si lucrurile se vor schimba si ca a fost inlocuit din functie pe criterii politice.
Inspectorul scolar general al judetului Suceava a spus ca a primit sesizari din partea parintilor elevilor acelei scoli care condamna interventiile de ordin politic ale profesorului Gusa. .”ISJ Suceava dezaproba total astfel de manifestari de transformare a scolii intr-o tribuna electorala”, a spus Vitcu. El considera ca profesorul a incalcat grav legislatia scolara.”O evaluare a activitatii profesionale va fi efectuata de inspectorii scolari pentru a se vedea in ce masura acesta mai poate fi cadru didactic sau nu”, a mai spus Vitcu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version