Discutii PNL-PD privind sustinerea unui candidat unic la Primaria Sucevei


Intră acum și în grupul de

Gorea a spus intr-o conferinta de presa ca va cere convocarea, la sfirsitul acestei saptamini, a Comitetului de Coordonare judetean al Aliantei PNL-PD pentru discutarea situatiei politice si a rezultatelor ultimului sondaj de opinie efectuat de PNL in municipiul Suceava si „s-ar putea sa ajungem la concluzia necesitatii unui candidat unic”.
El a evitat sa spuna care este candidatul la functia de primar al Sucevei care ar putea fi sustinut de Alianta, precizind insa ca o decizie finala in acest sens va putea fi adoptata doar de conducerea centrala a Aliantei PNL-PD.
Potrivit unui sondaj efectuat de PNL in municipiul Suceava, candidatul PNL, Ioan Lungu, ar obtine 26,3% din voturi, in timp cecandidatul PD,Ilie Nita, era trecut la categoria „si altii”. Actualul primar PSD este cotat, potrivit acestui sondaj, cu 36,5% din intentiile de vot.
Seful campaniei electorale PSD in municipiul Suceava, viceprimarul Simion Botezatu, a declarat, miercuri, ca il sutine pe candidatul PD, Ilie Nita, „in lupta cu ceilalti candidati care sint de dreapta sau de extrema”. El a motivat ca Nita face parte din aceeasi familie social-democrata si o eventuala retragere din cursa „ar insemna voturi in plus pentru PSD”.


Intră acum și în grupul de