Scandal si amenintari cu drujba, in piata agroalimentara din Campulung


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului C-lung a fost sesizată miercuri seară despre faptul că în piața agroalimentară din localitate, are loc o altercație între doi bărbați, din care unul are asupra sa un motofierestrău mecanic și se comportă violent.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, din primele verificări s-a constat că un bărbat, de 32 de ani, din localitate, ce se afla în stare de ebrietate, avea asupra sa un motofierestrău mecanic pe care l-a agitat amenințător, creând panică în rândul cetățenilor aflați în piața la acel moment.

În piață se afla și un bărbat, de 33 de ani, care de asemenea se afla sub influența băuturilor alcoolice, şi care a avut o discuție în contradictoriu cu câmpulungeanul, căruia i-a cerut sa nu mai amenințe cu drujba, lovindu-l cu palma. În acel moment, bărbatul de 32 de ani  s-a dezechilibrat și în cădere s-a lovit la cap de asfalt. El a fost transportat la Spitalul Municipal unde a primit îngrijiri medicale, refuzând internarea.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului,  urmând a se dispune procedural.

 


Intră acum și în grupul de