Doua tinere lasate fara haine si telefoane, in timp ce se scaldau in raul Suceava


Intră acum și în grupul de

Două tinere în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au rămas fără haine şi telefoane mobile, după ce rucsacele în care acestea se aflau le-au fost furate  în timp ce se scaldau.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, joi seară,  agenţii Postului de poliție Udești au fost sesizați prin „S.N.U.A.U.112” de către L.Petronela,  de 20 ani, din comuna Fântânele cu privire la faptul că în timp ce se afla la baie la râul Suceava persoane necunoscute i-au sustras de pe mal rucsacul în care se aflau obiecte de vestimentație și un telefon mobil.

În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit că la 08.08.2013, în jurul orei 15.00, reclamanta, împreună cu P.Andreea, de 21 ani şi M.Nicoleta au plecat cu bicicletele din satul Bănești, comuna Fîntînele la râul Suceava în apropierea podului de pe raza satului Știrbăț, comuna Udeşti, la baie.

După ce au ajuns, L.Petronela și P.Andreea au rămas la plajă, iar M.Nicoleta a plecat după prietenul său. După circa o oră cele două au intrat în apă și au lăsat bagajele la circa 100 m de locul unde făceau baie. La circa 15 minute când au revenit la bagaje, L.Petronela și P.Andreea au constatat că le lipsesc rucsacele în care se aflau două telefoane mobile și mai multe articole de vestimentație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările continuând pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului, precizează sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de