Conduceri interimare la trei unitati din subordinea CJ Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei unităţi de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ aflate în subordinea CJ Suceava au începând cu luna august conduceri interimare. Potrivit declaraţiilor vicepreşedintelui executivului judeţean, Ilie Niţă, este vorba despre Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”, Şcoala de Arte “Ion Irimescu” şi Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

 

Decizia a venit in baza Ordonanţei de Urgenţă 77/2013 care vizează “ajustarea şi reaşezarea structurilor funcţionale de o manieră flexibilă care să permită îndeplinirea cu eficienţă a activităţilor instituţionale” a mai completat Ilie Niţă.

 

Cele trei unităţi funcţionau ca secţii în cadrul Centrului Cultural Bucovina aflat sub coordonarea Consiliului Judeţean Suceava.

 

Astfel, începând de miercuri, 14 august, la conducerea Ansamblului a fost numită Tamira Gonda Cojocariu. Pentru coordonarea activităţii Şcolii de Arte a fost desemnat Ion Băiţan iar Victor Rusu asigură interimatul la conducerea Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.


Intră acum și în grupul de