Si-a injunghiat sotia pe peronul Garii Vatra Dornei, apoi s-a taiat singur cu cutitul


Intră acum și în grupul de

gara vatra dornei bai

  O tânără de 17 ani din oraşul Gura Humorului a ajuns la spital, după  ce a fost înjunghiată în spate de propriul soţ pe peronul Gării Vatra Dornei.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri noapte, la ora 00.59, Poliţia municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată prin  ”S.N.U.A.U. 112”,  despre faptul că o persoană care se afla în Staţia CFR Vatra Dornei Băi, a fost  agresată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 11.08.2013, ca urmare a bătăilor repetate primite de la soţul său de 22 ani din comuna Pojorâta,  tânăra a părăsit locuința comună din oraşul Gura Humorului şi a venit în municipiul Vatra Dornei, unde locuiesc părinţii ei.

Miercuri noapte, în jurul orei 00.10, victima a fost sunată de soț pentru a se întâlni în gara Vatra Dornei, iar în jurul orei 00.50, după ce s-au întâlnit, bărbatul a scos un cuțit, cu care şi-a înjunghiat soţia în spate, după care şi-a provocat leziuni de autovătămare la nivelul pieptului.

Întrucât prezenta tăieturi, suspectul a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a fost internat cu diagnosticul: „ plagă prin tăiere cu un cuţit în regiunea pectorală dreaptă, auto-agresiune, rămâne internat”.

Tânăra a fost preluată cu ambulanţa de pe peronul gării şi internată la aceeași unitate medicală cu diagnosticul: „plagă înjunghiată’’, urmând a fi transferată la  Spitalul Judeţean Suceava.

În cursul zilei de joi,  se va efectua  examinarea medico-legală a victimei, iar în funcţie de rezultatul acesteia se va efectua încadrarea juridică a faptei, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de