Victor Ponta si sotia sa s-au recules la mormantul lui Stefan cel Mare de la Putna (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

 

Premierul Victor Ponta, împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu, şi fiica acestora, au fost prezenți, joi, la Mănăstirea Putna, unde au participat la hramul lăcaşului de cult Adormirea Maicii Domnului.

Primul-ministru a asistat, în cursul dimineţii, la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Putna pentru scurt timp, după care a plecat la Cacica, unde a mers la Basilica Minor din localitate, luând parte la Sfânta Liturghie Pontificală. La slujba oficiată în curtea Mănăstirii Putna, în prezenţa a mii de persoane, a luat parte, însă, Daciana Sârbu, care nu l-a însoţit pe premier la Cacica.

“Am venit ca de fiecare dată la Putna şi anul acesta, în mod special, voi merge şi la Cacica. De 35 de ani, ajung în Bucovina şi mă simt foarte bine”, a declarat Victor Ponta, când a ajuns la Putna.

Premierul şi soţia sa s-au recules la mormântul lui Ştefan cel Mare din biserica mănăstirii Putna.

La slujba de la Mănăstirea Putna au luat parte şi primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, preşedinţii Consiliilor Judeţene Suceava şi Bacău, Cătălin Nechifor şi Dragoş Benea, senatorii PSD Neculai Bereanu şi Ovidiu Donţu, deputaţii PSD Eugen Bejinariu şi Ovidiu Iane, deputaţii PNL Alexandru Băişanu şi Constantin Galan, senatorul PP-DD Vasilica Steliana Miron, deputatul PC Cezar Cioată.

La hramul Mănăstirii Putna a fost prezent, chiar în mijlocul mulţimii, un grup foarte numeros de lideri centrali ai PDL, între care prim-vicepreşedintele partidului Cătălin Predoiu, secretarul general, senatorul Gheorghe Flutur şi vicepreşedintele PDL pentru regiunea nord-est, deputatul Ioan Bălan, dar și lideri judeteni, în frunte cu şeful grupului de consilieri ai PDL din CJ Suceava, Ilie Vasile.

Foarte interesantă a fost apariția, în premieră, la Putna, alături de Gheorghe Flutur, a primarului de Suceava, Ion Lungu, care de foarte multă vreme nu s-a mai afișat în public, alături de echipa PDL cu care a câștigat Primăria Suceava în 2012.


Intră acum și în grupul de