Nuntasi implicati intr-un scandal, duminica dimineata, in Radauti


Intră acum și în grupul de

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc duminică în municipiul Rădăuţi, la intersecţia străzilor Piaţa Unirii cu Ştefan cel Mare. Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma cercetărilor s-a stabilit că patru familii din comuna Dorneşti, au participat în noaptea de sâmbătă spre duminică la o nuntă în municipiul Rădăuţi, iar în jurul orei 06.20 au plecat cu două autoturisme spre domicilii.

În momentul în care primul autoturism a ajuns la semaforul din centrul municipiului cu intenţia de a vira spre dreapta, pe culoarea verde intermitent, a oprit și a dat prioritate de trecere unui autoturism.

Şoferul acestei maşini a oprit însă în faţa primului autoturism blocându-l, iar între cei doi şoferi a început o discuție în contradictoriu. La scurt timp, în intersecţie, a venit şi a treia maşină ai căror ocupanţi se cunoșteau cu cei din primul autoturism, iar de pe strada Ştefan cel Mare a mai apărut şi un al patrulea autoturism, în care se aflau cunoștinţe ale nuntaşilor din Dornești.

Persoanele din cele patru maşini au coborât, iar între ei s-a  produs o altercaţie, în care s-au lovit reciproc, fără însă a-şi provoca leziuni grave.

Până la sosirea primului echipaj pe ordine publică, persoanele din două dintre cele patru  autoturisme au părăsit locul incidentului, abandonând maşinile.

La scurt timp la sediul poliţiei a venit un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiul Rădăuţi şi un altul de 26 ani din oraşul Milişăuţi, care au declarat că au fost implicaţi în scandal şi că cele două autovehicule părăsite le aparţin.

 Poliţiştii fac în acest caz cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi lovire sau alte violenţe faţă de cei doi şoferi din Rădăuţi şi Milişăuţi precum şi faţă de un alt tânăr în vârstă de 27 de ani din Răduţi şi urmează să fie identificate toate persoanele care au participat la incident.


Intră acum și în grupul de