Tanar din Ilisesti, lovit fara motiv cu un par in cap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din comuna suceveană Ilişeşti a sesizat duminică seară Poliţia Rurală Dărmănești cu privire la faptul că în timp ce se afla în comuna Todirești,  a fost agresat de un bărbat, de  64 ani din localitate, fiind  lovit cu un par în zona capului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, din declarația victimei reiese faptul că duminică în jurul orei 20.00, se deplasa cu bicicleta către stâna vărului său, iar în momentul în care a trecut pe lângă locuința agresorului, acesta l-a lovit fără motiv cu un par în zona capului.

Fiind audiat, bărbatul de 64 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice,  a declarat faptul că în jurul orei 20.00, aflându-se în fața locuinței sale, tânărul a trecut cu bicicleta pe drum și la un moment dat a căzut de pe bicicletă, însă nu cunoaște dacă acesta s-a și lovit.

Victima a fost examinată de către personalul medical de pe ambulanța sosită la fața locului şi s-a stabilit că aceasta prezintă: ,, traumatism cranio cerebral occipital dreapta minor, cu plagă deschisă’’, şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea continuării investigațiilor.

Faţă de bărbatul de 64 de ani s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, precizează Poliţia Judeţeană Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de