Ieseanca santajata de un sucevean cu distribuirea unor imagini compromitatoare cu dansa


Intră acum și în grupul de

O tanară din judeţul Iaşi s-a prezentat luni la sediul Poliţiei Municipiului Suceava şi a sesizat că un bărbat a contactat-o telefonic şi a ameninţat-o că va distribui imagini compromiţătoare cu aceasta.

 Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, din verificări a rezultat că tânăra a fost contactată joi de un bărbat care i-a spus că deţine 20 de suporturi optice tip ,,CD’’ cuprinzând filmări în care apare în situaţii compromiţătoare şi i le va înmâna doar cu condiţia de a se întâlni cu aceasta, în caz contrar urmând a fi distribuite persoanelor din anturajul său.

Vineri, tânăra s-a întâlnit cu făptuitorul care i-a înmânat 20 de suporturi optice tip ,,CD’’, din verificarea acestora rezultând că sunt neinscripţionate. Tânăra a mai precizat că la data de mai sus, s-a întalnit cu barbatul în maşina acestuia,însă la un moment dat, crezând că este urmărit acesta i-a solicitat să coboare  din autoturism, părăsind zona în viteză.

În urma investigaţiilor efectuate, suspectul a fost identificat în persoana unui sucevean de 37 de ani, fără ocupaţie. Fiind condus şi audiat la sediul poliţiei, acesta recunoaşte săvârşirea faptei.

Faţă de învinuit s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de şantaj, faptă prev. şi ped. de art. 20 alin. 1 rap. la art. 194 alin. 1 şi 2 Cod penal , fiind emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore .

Învinuitul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de