Luare de ostatici intr-o farmacie din Suceava, cinci femei amenintate cu surubelnita de un schizofrenic


Intră acum și în grupul de

MEDICAMENTE - ZIUA NATIONALA

Cinci femei, între care patru farmaciste şi o femeie de serviciu ce lucrau vineri într-o farmacie din cartierul George Enescu din municipiul Suceava au fost luate ostatice de un bolnav de schizofrenie, ele fiind salvate în urma intervenţiei Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Suceava.

Surse din IJP Suceava au declarat că agresorul, fostul profesor de filozofie Adrian Popescu, pensionat pentru schizofrenie, a intrat, vineri, în respectiva farmacie şi a ameninţat-o cu o şurubelniţă pe farmacista aflată la tejghea. El i-a cerut cheia de la uşa de la intrare după care a încuiat uşa şi, cel mai probabil din greşeală, a rupt cheia în yală, blocând ieşirea din unitatea farmaceutică.

În farmacie se mai aflau alte trei farmaciste şi o femeie de serviciu, bărbatul ameninţându-le cu moartea.

Una dintre femei a sunat la 112 şi a sesizat incidentul, iar Serviciul de Acţiuni Speciale din IJP Suceava a intervenit rapid, intrând în farmacie prin spargerea uşii.

Bărbatul a fost pus la pâmânt, preluat cu o dubă, dus la sediul Poliţiei Municipale Suceava după care a fost dus la secţia de psihiatrie din Burdujeni.


Intră acum și în grupul de