Doua femei si un barbat, veniti din Craiova sa fure din locuintele sucevenilor, au fost retinuti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au destructurat un grup infracţionat specializat în furturi din locuinţe.

Potrivit IPJ Suceava, în urma activităţilor investigative şi de cercetare desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava împreună cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata şi ai Poliţiei oraşului Siret, în cooperare cu I.P.J. Botoşani privind furturile comise din locuințele unor femei din oraşul Siret, din comuna Zvoriştea şi din comuna Zamostea, s-a reuşit administrarea materialului probator faţă de patru persoane.

Astfel, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Craiova este cercetat pentru furt calificat în formă continuată pentru că a furat din locuinţa unei femei din Siret bijuterii din aur, iar din locuinţa unei femei din Zvoriştea a furat 1900 de lei şi 80 de euro.

hoti geam

Totodată, el a furat şi din locuinţa unei femei din Zamostea 150 de lei şi o pereche de ochelari de vedere.

Alături de el sunt cercetate o tânără de 26 de ani din Craiova, pentru furt calificat şi violare de domiciliu, dar şi o femeie de 30 de ani tot din Craiova pentru furt calificat şi violare de domiciliu, acestea participând la furturile comise.

În acelaşi caz este cercetat şi un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Mehedinţi pentru complicitatea la furt calificat acesta fiind arestat preventiv de Judecătoria Săveni, județul Botoșani, pentru săvârșirea de fapte similare.

În acest dosar s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a celor trei suspecți din Craiova  pentru săvârșirea infracțiunilor susmenționate, care au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de