Acasă Actualitate Peste 5.700 de vizitatori la Festivalul International Bucovina Rock Castle, editia 2013

Peste 5.700 de vizitatori la Festivalul International Bucovina Rock Castle, editia 2013


Intră acum și în grupul de

rock

A treia ediţie a Festivalului Internaţional Bucovina Rock Castle a înregistrat un numar de 5.767 vizitatori, cu 367 mai mulţi faţă de ediţia de anul trecut când au fost 5.400 vizitatori, potrivit unei statistici transmise de Biroul de Relaţii Publice al Muzeului Bucovinei.



Un număr de 20 de trupe din țară și din străinătate au concertat  în perioada 22-25 august 2013, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun din Suceava, în cadrul Festivalului Bucovina Rock Castle.

Ediţia din acest an a Festivalului Bucovina Rock Castle a fost organizată de Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina.

Pe scena Bucovina Rock Castle au urcat  trupe din: Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria,  Grecia, dar şi din România, printre acestea numărându-se “Jinjer” din Ucraina, “Subscribe” şi “Guilty Parties” din Ungaria, “Superhiks” din Macedonia, „Last Hope” din Bulgaria, „Weathers” şi “Rejection” din Grecia, “Partizan” sau “Luna amară” din România.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a ţinut să precizeze că acest festival este o manifestare ce a fost gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version