Trei persoane ranite, dupa ce s-au rasturnat cu masina la iesirea din Stroiesti spre Ilisesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

 

Militarii de la Detaşamentul Suceava au fost anunţaţi luni dimineaţă, la ora 10.16, despre producerea unui accident rutier pe DN 17, la ieşire din comuna Stroieşti spre comuna Ilişesti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava, un şofer din Botoşani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, cu carosabil umed, a derapat într-o curbă pe DN 17, înaintea unui viaduct, la ieşirea din localitatea Stroieşti, şi a lovit un parapet de protecţie apoi s-a răsturnat pe carosabil.

Potivit reprezentanţilor ISU „Bucovina” Suceava, la faţa locului s-au deplasat autospeciala pentru descarcerare si ambulanţa SMURD.

„Fortele de interventie au identificat la locul producerii evenimentului  un autoturism marca AUDI răsturnat pe partea carosabilă, iar cei trei ocupanţi ai autovehiculului erau ieşiţi din maşină. Conducătorul auto,  un bărbat în vârstă de 51 ani, care prezenta multiple traumatisme şi  plăgi a fost preluat de o ambulanţă a S.A.J. şi transportat la spital, iar pasagerii din autoturism, un bărbat de 44 de ani şi o femeie de 26  de ani, care răni mai uşoare, au fost preluaţi de ambulanţa SMURD şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri  medicale”, precizează reprezentanţii ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de