Masuri de ordine si exercitiu demonstrativ la Mitingul Aviatic de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Miting aviatic

În perioada 31 august – 1 septembrie 2013, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava cu prilejul manifestărilor organizate în cadrul mitingului aviatic Suceava Air Show 2013.

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Suceava, pentru buna desfăşurare a demonstraţiilor, 30 de jandarmi vor acţiona zilnic în zona aeroportului, în cooperare cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Un moment în cadrul evenimentului îl va constitui un exerciţiu tactic de intervenţie aeriană şi la sol pentru anihilarea unui grup infracţional ce se deplasează cu un mijloc de transport în care se află persoane luate ostatice. Operaţiunea va fi realizată de luptători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei Române şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, sprijiniţi aerian de către elicopterul de tip IAR 330 PUMA SOCAT al Flotilei 95 Aeriene Bacău din cadrul Forţelor Aeriene Române.

„Recomandăm participanţilor la manifestări să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să acorde o atenţie sporită la modul de asigurare a autovehiculelor şi bunurilor de valoare şi să respecte regulile de acces auto şi pietonal stabilite. În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, transmite Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de