Adrian Nastase a anuntat noi masuri severe de combatere a coruptiei


Intră acum și în grupul de

In discursul sau el a facut un apel la liderii tinerilor social democrati din administratia publica spre a i se alatura in viitoarele demersuri:

„Imi face o placere deosebita si sunt foarte onorat sa am ocazia de a ma adresa liderilor tineri ai partidului si ai tarii noastre. Un prim ministru se gandeste in fiecare minut la situatia Romaniei de astazi. Este in fisa postului. Uneori gandurile nu sunt prea optimiste. Privindu-va acum, am bucuria de a ma gandi la situatia Romaniei de maine. Si ceea ce vad imi da curaj”, a spus Nastase
El a subliniat ca in special, tinerii din Romania si tinerii conducatori trebuie sa duca la bun sfarsit aceasta sarcina.
„Fiecare generatie din Romania se confrunta cu propriile provocari si responsabilitati. Unii au fost chemati sa-si apere tara in vreme de razboi. Altii au condus la eliberarea noastra de sub dominatie straina. Parintii nostri au incercat sa isi pastreze demnitatea si mintea limpede sub un sistem dictatorial. Generatia mea a fost chemata acum 15 ani sa conduca tara in lupta pentru democratie si libertate. Greu, cu eforturi, cu ezitari, dar neinduplecati, am construit sistemul democratic in Romania. Am reintegrat Romania in randul tarilor democratice. Nimanui nu ii mai este acum rusine de sistemul politic din Romania.
A venit randul generatiei voastre. Este randul vostru sa produceti un alt fel de revolutie – o revolutie a standardului de viata si a civilizatiei”, a mai spus presedintele PSD.
El si-a reafirmat increderea ca Romania va finaliza procesul negocierilor de aderare la Uniunea Europeana in 2004, astfel incit in 2005 sa se poata semna Tratatul de Aderare.
„Asa cum noi intram acum in NATO, nu am nici o indoiala ca vom atinge si statutul de membru al Uniunii Europene”, a spus presedintele PSD.


Intră acum și în grupul de