Agent de paza la o agentie de pariuri din Suceava, agresat de un client baut si recalcitrant


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava  a sesizat duminică noapte poliţiei faptul că în timp ce desfăşura serviciul de pază în incinta unei agenţii de pariuri sportive a fost agresat de un client băut şi recalcitrant.

pariuri

 Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma cercetărilor efectuate de echipa operativă s-a stabilit că bărbatul este angajat la o firmă de pază şi îşi desfăşoară activitatea ca agent de pază în incinta agenţiei de pariuri sportive din municipiul Suceava, iar duminică, la orele 23.45, în timp ce se dorea să închidă uşile societăţii, din exterior a venit un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Suceava. Din cauza faptului că era ora închiderii, agentul de pază a refuzat să-i permită accesul în agenţia de pariuri, întrucât acesta era în stare avansată de ebrietate şi recalcitrant. Tânărul a încercat să forţeze accesul în incintă, motiv pentru care agentul de pază a solicitat sprijinul echipei de intervenţie şi a poliţiei apelând la 112.

Până la sosirea echipei de intervenţie a firmei de pază şi a patrulei de poliţie, clientul a reuşit să pătrundă în interior unde l-a lovit cu pumnii în zona feţei pe agentul de pază.

Acesta din urmă a încercat să-l imobilizeze şi să-l scoată în afara agenţiei de pariuri ocazie cu care agresorul i-a rupt tricoul cu care era îmbrăcat. Cu ocazia audierii,  agentul de pază a depus plângere penală împotriva tânărului recalcitrant.

Cele două persoane au fost examinate ocazie cu care nu au fost evidenţiate urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului, nici unul dintre cei doi nesolicitând îngrijiri medicale.

Întrucât aspectele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de „ultraj” şi „purtare abuzivă”, actele premergătoare întocmite vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, competent în soluţionare, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de