Gregorian Bivolaru vroia sa iasa ilegal din tara

Astfel, cu ocazia misiunilor de supraveghere si control a zonei de competenta, politistii de frontiera au observat 2 barbati care, trecand pe langa cladirea punctului, se indreptau (pe artera de intrare in tara) catre teritoriul statului vecin, depasind aliniamentul tonetelor de lucru, fara a efectua formalitatile de iesire din Romania.

Procedandu-se la legitimarea celor in cauza, lucratorii vamali au stabilit ca acestia sunt cetatenii romani Ferenc Zsolt F., in varsta de 35 ani, domiciliat in Covasna (care a prezentat si o legitimatie de lucrator vamal intr-o vama de interior din Sfantu Gheorghe) si Gregorian Bivolaru, in varsta de 52 ani, domiciliat in Bucuresti (care avea o peruca neagra pe cap).

Intrebati fiind despre motivul prezentei lor in acea zona (fara a avea efectuate formalitatile de iesire din Romania), Ferenc Zsolt a recunoscut faptul ca intentiona sa-l ajute pe Gregorian Bivolaru sa iasa ilegal din Romania.

Aprofundandu-se cercetarile, s-a stabilit ca Ferenc Zsolt F., in cursul aceleasi zile, efectuase o scurta “excursie” in Ungaria, insotit de Camelia C., in varsta de 29 ani, ulterior intorcandu-se impreuna in Romania si intalnindu-se cu Gregorian Bivolaru in zona de frontiera.
De aici, Ferenc, impreuna cu femeia si alti trei barbati (un roman – Ionut P., in varsta de 29 ani, o persoana cu dubla cetatenie, romana si italiana – Catalin C.