Baronii locali PSD nemultumiti de suspendarile dictate de la centru


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Gorj, Toni Grebla, se considera nedreptatit si sustine ca nu stie care sunt motivele suspendarii sale. Tot la Gorj a fost suspendat si Nicolae Mischie dupa ce acesta se autosuspendase din functia de presedinte al organizatiei. Din judet au venit scrisori in sprijinul liderului PSD care vorbesc despre „lovituri marsave si murdare”. La Bihor, fostul presedinte al organizatiei judetene PSD, Florian Serac, declara ca va ramane membru de partid dar nu va mai candida la alegerile locale.

Unii dintre cei suspendati pe care presa i-a numit „baroni locali” sunt anchetati de Parchetul National Anticoruptie. Secretarul executiv al PSD, Matei Aghaton Dan a declarat ca partidul nu putea iesi cu astfel de lideri in campania electorala.

Si presedintele Ion Iliescu declara ca „este mai bine ca aceste chestiuni sa se limpezeasca” si ca „nu e bine sa sufere din cauza unora o formatiune politica.”

Presedintii de organizatii judetene sunt uspendati din functiile politice pana la viitoarele Conferinte Judetene pentru alegeri.


Intră acum și în grupul de