Cosmin Georgescu a fost numit sef al Directiei Regionale Antifrauda Suceava


Intră acum și în grupul de

Cosmin Georgescu este noul şef al Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava. Potrivit Gândul.info, premierul Victor Pona a semnat joi deciziile de numire în funcţie a şefilor celor opt direcţii regionale antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), precum şi a doi inspectori generali adjuncţi în structura centrală a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Surse oficiale din Ministerul Finanţelor Publice au precizat că numirile sunt temporare, până la ocuparea acestor posturi prin concurs. „Numirile au caracter temporar, până la ocuparea prin concurs a acestor posturi, conform procesului de restrucurare a ANAF, care se va încheia până la 1 decembrie”, au arătat sursele.

Astfel, Claudiu Codrea a fost numit inspector general adjunct antifraudă, şef al Direcţiei regionale antifraudă fiscală Bucureşti.

La conducerile direcţiilor regionale au mai fost numiţi, în calitate de inspectori generali adjuncţi antifraudă, Cosmin Georgescu (Suceava), Daniel Dinulescu (Constanţa), Gabriel Valentin Cărbunaru (Alexandria), Adrian Paul Voicu (Tg. Jiu), Călina Valer Vesa (Deva), Iulian Bogdan Gheorghe (Oradea) şi Laurenţiu Dan Puşdercă (Sibiu).

De asemenea, în structura centrală a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au fost numiţi ca inspectori generali adjuncţi antifraudă Aurelian Constantinescu şi Valeriu Alexandru Gâlă.

Prezent luna trecută la Suceava, premierul Victor Ponta a declarat că  Direcţia Regională pentru zona de nord-est a fost înfiinţată la Suceava care e un judeţ de graniţă, un judeţ puternic din punct de vedere economic. „Am considerat că este foarte bine ca sediul direcţiei să fie aici, evident cu competenţe pe toată regiunea de dezvoltare nord-est”, a spus premierul.

El a mai declarat că îşi doreşte ca Direcţia Antifraudă de la Suceava, responsabilă pentru zona de nord a Moldovei, să aibă rezultate în combaterea contrabandei şi evaziunii fiscale. „Trebuie să strângem resurse la buget pentru a avea pentru spitale, pentru drumuri, pentru şcoli, pentru mănăstiri, pentru tot ceea ce trebuie întreţinut din banul public”, a spus premierul.

Vezi ce declaratii a făcut la Suceava primul ministru Victor Ponta:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/84063/ponta-directia-antifrauda-va-fi-complet-independenta-si-politic-si-administrativ-raspunde-in-fata-mea-ca-prim-ministru


Intră acum și în grupul de