Politistii suceveni au mai retinut un traficant de tigari


Intră acum și în grupul de

Poliţişti din cadrul Posturilor de poliţie Breaza şi Fundu Moldovei, au oprit, sâmbătă seara, în jurul orei 21.30  pe DJ 175, în localitatea Branişte, comuna Fundu Moldovei, autoturismul condus de Dumitru D., de 24 ani, din comuna Izvoarele Sucevei.

Cu ocazia examinării interiorului autoturismului, au fost identificate 5.499 pachete de ţigări, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar întreaga cantitate de  ţigări, în valoare de 59.700 lei, a fost ridicată în vederea confiscării

Tânărul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

logan politia locala 2

Poliţia suceveană precizează că a intensificat acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile, fiind desfăşurate activităţi specifice informative şi operative în vederea identificării zonelor de risc şi a persoanelor cu preocupări infracţionale.

În doar două săptămâni, poliţiştii suceveni au confiscat peste 120.000 de pachete de ţigarete de contrabandă în zona apropiată graniţei cu Ucraina, iar acţiunile au fost concentrate şi către drumurile ce fac legătura între această zonă şi sudul ţării.


Intră acum și în grupul de