Margareta Clipa – momente penibile trăite la ultima sa reprezentație artistică


Intră acum și în grupul de

Momente penibile pentru cantăreața de muzică populară Margareta Clipa, care a fost lăsată ”cu buza umflată” chiar cu câteva momente înainte de a-și începe recitalul pentru  care fusese plătită, de artiștii de la Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Incidentul a avut loc joi seara, la Restaurantul GLORIA din Suceava la finalul unei petreceri date cu ocazia Conferinţei „Orientări noi în practica stomatologică” organizată de Colegiul Medicilor Dentiști din Suceava.

Surse prezente la eveniment ne-au declarat că seara a fost una specială, bine organizată și condimentată de interpretările artiștilor de la Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Margareta-Clipa

La finalul spectacolului urma să intre în scenă Margareta Clipa, care avea să susţină un program muzical de aproximativ 30 de minute.

Artista a fost anunțată la microfon și își făcea apariția în sală, în aplauzele celor aproximativ 100 de medici prezenți.

În acelaşi timp artiştii ansamblului îşi strângeau instrumentele și părăseau sala pe o ușă alăturată fără a da nici o explicaţie.

Momentele penibile au durat câteva zeci de minute, timp în care artista a adus un negativ şi a reuşit în cele din urmă să își susţină propria interpretare artistică.


Intră acum și în grupul de