Acasă Actualitate Nechifor a dezamorsat conflictul intre Primaria Raduti si firma germana ce lucreaza...

Nechifor a dezamorsat conflictul intre Primaria Raduti si firma germana ce lucreaza la reablitarea retelelor de apa


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a participat, joi, la o întâlnire de lucru în municipiul Rădăuţi la care au participat reprezentanţi din administraţia publică locală, constructorul, proiectantul şi consultantul tehnic al proiectului “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din aglomerarea Rădăuţi” semnat între SC.ACET.S.A., în calitate de Autoritate Contractantă şi Ludwig Pfeiffer Hoch-u, Tiefbau GmbH&Co.KG Germania, în calitate de antreprenor.

santier



În cadrul acestei întâlniri de lucru s-au vizitat şantierele deschise pe strada Calea Bucovinei, strada Andronic Motrescu şi strada Ochiurilor, acolo unde lucrările de execuţie conform proiectului de investiţii se află în impas.

În urma discuţiilor de la faţa locului, continuate mai apoi în Sala de Şedinţe din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuţi, s-au identificat căile de dialog necesare pentru continuarea în bune condiţii a demarării proiectului în cauză.

În acest moment, chiar dacă lucrările proiectului de investiţie sunt în grafic, riscă să fie blocate datorită lipsei de comunicare dintre factorii decizionali şi constructori, se arată într-un comunicat al CJ Suceava.

O altă problemă identificată este insuficienta informare a populaţiei despre anvergura, etapele şi durata de execuţie a proiectului de investiţii  “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din aglomerarea Rădăuţi” pe anumite şantiere care influenţează în mod direct locuitorii Municipiului Rădăuţi.

Prin preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a consilierilor judeţeni, Mihai Grozavu, Nistor Tătar şi Constantin Boliacu, CJ Suceava a avut rol de mediator, dar şi de parte în proiect se mai arată în comunicat.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version