Suceveanul Nicusor Coroama si-a facut sotia panarama si a amenintat-o cu bataia. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

Nicusor Coroama-001Proaspăt căsătorit cu aleasa inimii lui, suceveanul Nicușor Coroamă, fost concurent al emisiunii MasterChef, şi-a ameninţat soţia cu bătaia. Acesta a început să-i vorbească în ultimul hal tinerei sale partenere.

Pentru că petrecerea lor de nuntă, care a avut loc în urma cu puţin timp, a fost difuzată în emisunea „Patru nunţi şi o provocare”, de la Pro TV, Nicuşor Coroama şi soţia lui, Geta, sunt nevoiţi să ia parte la alte trei nunţi, unde îşi vor da cu părerea despre cum s-au organizat evenimentele.

Potrivit perfecte.ro, nunta lui Daniel si Mihai nu a părut să fie pe placul Getei, soția lui Nicușor Coroamă. Tânara a stat la masă toată seara și nu a îndrăznit să danseze nici măcar pe muzica populară, spre nedumerirea celorlalte mirese.

Însă nu a durat mult până când toată lumea și-a dat seama de ce se comportă Geta atât de cuminte. La un moment dat, la nuntă și-a făcut apariția Nicușor, care i-a transmis proaspetei sale soții cu o violență verbală iesită din comun, că ar fi bine să nu se ridice de la masă.

Când Geta l-a atenționat că toată lumea îl aude cum vorbește cu ea, Nicușor a trecut la amenințări cu bătaia: „Nu mă face tu pe mine fraier, că îți bag o palmă acum!”. Toate acestea s-au petrecut sub privirile surprinse ale Oanei si Verei, celelalte concurente din cadrul emisiunii.

Cei doi s-au îndepărtat câteva minute să discute, moment în care Nicușor și-a apucat soția puternic de mâini și a început să o acuze ca îi este necredincioasă.

Conflictul dintre cei doi s-a încheiat cu lacrimile Getei, care i-a reproșat soțului său că o face să plângă de multe ori.


Intră acum și în grupul de