Unul dintre agresorii de la Cabana Ilisesti a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Unul dintre agresorii care a lovit cu cuţitul în timpul unei altercaţii produse duminică dimineaţa la Cabana Ilişeşti a fost arestat preventiv.

Poliţiştii suceveni au continuat cercetările privind scandalul produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la o cabană din comuna Ilişeşti, ocazie cu care, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict izbucnit spontan, Alin G., de 25 ani din comuna Șcheia i-a lovit cu cuţitul pe Ionuţ V. şi Andrei B. , apoi cu intenţie a spart geamurile uşii de acces de la intrare.

Poliţiştii au mai stabilit că un alt tânăr, Costel S. de 25 ani din comuna Ilişeşti l-a lovit pe Adrian C. la mâna stângă, iar Răzvan M. de 36 ani l-a lovit pe Sebastian H..

În acest dosar a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de Costel S. şi Răzvan M.  sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar faţă de Alin G.  a fost dispusă începerea urmăririi penale şi sub aspectul infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept de cuţit.

În cazul acestuia, persoana rănită Ionuţ V. a fost examinată medico–legal, iar concluziile provizorii i-au stabilit un număr de 16–18 zile îngrijiri medico-legale pentru vindecare.

Faţă de Alin G. s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, după care a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.bataie


Intră acum și în grupul de