Patru sute de kilograme de zahar confiscate de politistii suceveni din Calugareni


Intră acum și în grupul de

Şoferul unei autoutilitare a fost sancţionat contravenţional după ce în poliţiştii au depistat în maşină o cantitate de 400 de kilograme de zahăr pentru care nu avea documente de provenienţă.

usturoi si zahar de contrabanda

Conform IPJ Suceava, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna suceveană Dumbrăveni, care circula pe DN 29 A, în satul Călugăreni, a fost oprită, marţi după-amiaza, de poliţişti, iar în urma verificării documentelor, aceştia au constatat că autoutilitara nu are poliță de asigurare de răspundere civilă.

În urma controlului autoutilitarei,  a fost descoperită cantitatea de 400 de kilograme de zahăr, fără documente de proveniență.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de zahăr, în valoare de aproximativ 2 000 de lei a fost confiscată.

“Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor cu privire la legalitatea exercitării actelor de comerţ şi a transportului de bunuri, în această perioadă dar şi  în perioada următoare desfăşurându-se acţiuni şi controale pe această linie”, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de