Cei cinci batausi de la Cabana Ilisesti au fost retinuti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au anunţat, miercuri, că cinci tineri implicaţi în bătaia de la Cabana Ilişeşti în urma căreia patru tineri au fost răniţi şi au necesitat îngrijiri medicale au fost reţinuţi.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat toţi participanţii la agresiune, care sunt urmăriţi penal pentru”ultraj contra bunelor moravuri”, ”distrugere” şi ”loviri sau alte violenţe”.bataie_scandal

Astfel, s-a stabilit că Alin G., de 25 ani din comuna Şcheia i-a lovit cu cuţitul pe V.Ionuț şi B.Andrei, apoi cu intenţie a spart geamurile uşii de acces de la intrare, iar S.Costel de 25 ani din comuna Ilişeşti l-a lovit pe C.Adrian la mâna stângă și M.Răzvan de 36 ani l-a lovit pe H.Sebastian.

Costel S. şi Răzvan M. Sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri, iar Alin G. este urmărit penal şi arestat preventiv pentru distrugere, lovire şi port fără drept de cuţit.

După continuarea cercetărilor faţă de învinuiții G. Ilie, S. Liviu, S. Costel, Z. Dragoș și M. Răzvan au fost emise de către poliţişti ordonanţe de reținere pentru 24 ore, iar cei cinci au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă. Față de G. Ilie și S. Liviu procurorul de caz a dispus măsura interdicției de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 zile. Judecătoria Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile a inculpaților Z. Dragoș și M. Răzvan, iar față de S. Costel a dispus instituirea obligației de a nu părăsi localitatea pentru 29 zile.Toți cei 5 au fost introduși în arestul I.P.J. Suceava cercetările urmând să fie definitivate de agenţii Secției 9 Poliție Rurală Moara.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la riscurile implicării în fapte cu violenţă, astfel de comportamente de tip antisocial urmând a fi sancţionate cu fermitate, inclusiv prin dispunerea măsurilor privative de libertate.


Intră acum și în grupul de