Acasă Actualitate Copilul de 6 ani ratacit in padure miercuri seara a fost gasit...

Copilul de 6 ani ratacit in padure miercuri seara a fost gasit abia joi la pranz


Intră acum și în grupul de

Copilul în vârstă de şase ani care s-a rătăcit miercuri după amiaza într-o pădure din comuna Fundu Moldovei a fost găsit, abia in cursul zilei de joi, in jurul orelor 14 de una dintre echipele de căutători.

Anuntul a fost facut de purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, care a declarat că băiatul a fost găsit în zona Botuş, a fost luat in brate si transportat de urgenta la o ambulanță.

„El era cooperant, vorbea, si nu era deshidratat”, a spus Epureanu care a precizat că echipa de căutători misiunea de căutare a copilului a început miercuri în jurul orei 21 după ce familia a anunţat dispariţia acestuia.

Copilul se afla la cules de ciuperci în pădurea din zona Dealuţ din comuna Fundu Moldovei, iar în jurul orei 17 s-a rătăcit în pădure şi nu a mai răspuns chemărilor rudelor şi tatălui său.

Pentru  căutarea minorului s-au implicat peste o sută de persoane, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră cu camere de termoviziune, pompieri, salvamontişti şi peste 65 civili, lucrători silvici, voluntari.

Totodată fusese chemat şi un elicopter cu termoviziune care să verifice zona respectivă, dar misiunea acestuia a fost anulată după ce copilul a fost găsit.


Intră acum și în grupul de