Un baiat din Salcea si-a reclamat mama la Politie ca il bate


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 15 ani din oraşul Salcea a reclamat la poliţie, prin 112, că a fost agresat şi ameninţat, joi seara, de mama sa, care are 43 de ani şi care este divorţată.

Poliţiştii l-au găsit pe băiat în vecini, iar acestea a spus că a fost lovit cu pumnii de mama sa, motiv pentru care a fugit de acasă şi s-a refugiat în vecini.

copil_batut

Băiatul a mai relatat că nu este pentru prima dată când este lovit de mamă şi de aceea îi este frică să mai stea acasă. El locuieşte doar cu mama sa, părinţii fiind divorţaţi,  el fiind încredinţat spre creştere şi educare mamei.

Copilul avea urme de lovituri pe corp şi era  vizibil afectat emoţional, susţin poliţiştii care mai arată că băiatul a fost internat în regim de urgenţă în Centrul de Servicii Comunitare Suceava – Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor.

Mama este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorului, iar în funcţie de rezultatul anchetei Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Suceava şi concluziilor medicului legist dosarul se va soluţiona procedural.


Intră acum și în grupul de