Copil de 10 ani, lovit de o masina la Mitocu Dragomirnei


Intră acum și în grupul de

 Un minor în vârstă de 10 ani din comuna Mitocu Dragomirnei a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce se juca nesupravegheat în drum.

ambulanta spital judetean

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, incidentul a avut loc duminică,  în jurul orei 16.12, pe D.J. 208D, pe raza localităţii Mitocu Dragomirnei, când un bărbat de 59 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul şi efectua regulamentar manevra de depăşire a unui autovehicul parcat pe partea dreaptă a drumului public, l-a surprins şi accidentat uşor pe copilul care se afla pe partea carosabilă şi se juca, fără a fi supravegheat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat  la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul: „policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio cerebral, contuzie toraco-abdominală, necesitând pentru vindecare 15-20 zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de