Campulungeanca, lasata fara 6.100 de lei de o femeie pe care a cunoscut-o in primavara, in Gara de Nord


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată, duminică, în jurul orei 14.15, de o femeie de 58 ani, din localitate despre faptul că o femeie pe care o cunoaște că se numește C.Mariana din municipiul București, i-a furat din locuință suma de 6.100 lei.

bani

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în primăvara anului 2013, persoana vătămată se întorcea din Portugalia de la copii săi, iar în Gara de Nord București a cunoscut-o pe C.Mariana, care a rugat-o să aibă puțin grijă de bagajele ei deoarece dorește să-și reîncarce telefonul mobil. Din acest moment au ținut legătura telefonic, iar la 16.09.2013, C.Mariana a venit în vizită la câmpulungeancă. A locuit în casa persoanei vătămate până la 22.09.a.c., când pe timpul cât proprietarii locuinței erau plecați la biserică, C.Mariana, a plecat cu tot cu cheile de acces în locuință, sustrăgând suma de 6.100 lei.

Cu ocazia audierii persoanei vătămate a rezultat faptul că a ținut legătura telefonic cu C.Mariana, timp în care aceasta s-a autoinvitat de mai multe ori să vină la Câmpulung Moldovenesc, dar persoana vătămată o tot amâna pe diverse motive până la 16.09.2013 când a acceptat vizita.

Nu a solicitat nici un act de identitate pentru a vedea cine este persoana în cauză, dar aceasta i-a spus că se numește C.Mariana, este din București, lucrează la un spital, iar în urmă cu 12 ani, soțul ei și fiul au decedat într-un accident de circulație și în mod frecvent își vizitează singura rudă, un nepot care este călugăr la o mănăstire din judeţul Maramureș.

 Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de