Acasă Actualitate Campulungeanca, lasata fara 6.100 de lei de o femeie pe care a...

Campulungeanca, lasata fara 6.100 de lei de o femeie pe care a cunoscut-o in primavara, in Gara de Nord


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată, duminică, în jurul orei 14.15, de o femeie de 58 ani, din localitate despre faptul că o femeie pe care o cunoaște că se numește C.Mariana din municipiul București, i-a furat din locuință suma de 6.100 lei.

bani



Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în primăvara anului 2013, persoana vătămată se întorcea din Portugalia de la copii săi, iar în Gara de Nord București a cunoscut-o pe C.Mariana, care a rugat-o să aibă puțin grijă de bagajele ei deoarece dorește să-și reîncarce telefonul mobil. Din acest moment au ținut legătura telefonic, iar la 16.09.2013, C.Mariana a venit în vizită la câmpulungeancă. A locuit în casa persoanei vătămate până la 22.09.a.c., când pe timpul cât proprietarii locuinței erau plecați la biserică, C.Mariana, a plecat cu tot cu cheile de acces în locuință, sustrăgând suma de 6.100 lei.

Cu ocazia audierii persoanei vătămate a rezultat faptul că a ținut legătura telefonic cu C.Mariana, timp în care aceasta s-a autoinvitat de mai multe ori să vină la Câmpulung Moldovenesc, dar persoana vătămată o tot amâna pe diverse motive până la 16.09.2013 când a acceptat vizita.

Nu a solicitat nici un act de identitate pentru a vedea cine este persoana în cauză, dar aceasta i-a spus că se numește C.Mariana, este din București, lucrează la un spital, iar în urmă cu 12 ani, soțul ei și fiul au decedat într-un accident de circulație și în mod frecvent își vizitează singura rudă, un nepot care este călugăr la o mănăstire din judeţul Maramureș.

 Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version