26 de ambasadori vor vizita in acest week-end mai multe obiective turistice din Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un număr important de diplomaţi din Europa, Asia, America de Sud şi Africa, însoţit de europarlamentarii PSD Daciana Sârbu şi Corina Creţu, va vizita în week-end judeţul Suceava, în cadrul unui proiect de promovare a Bucovinei.

Anunţul a fost făcut miercuri, într-o conferinţă de presă, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a precizat că în judeţ vor veni 26 de diplomaţi, ambasadori sau soţii ale ambasadorilor, care vor vizita colecţia de artă Ion Irimescu din Fălticeni, mănăstirea Dragomirna, vor vizita producătorii de murături din Milişăuţi unde vor putea vedea cum se prepară, dar şi să le deguste, vor vizita şi atelierul de ceramică neagră de la Marginea şi vor participa la un târg al tradiţiilor organizat de o asociaţie locală la Hanul Voievozilor din Horodnic de Sus. Totodată, potrivit şefului administraţiei judeţene sucevene, programul include vizitarea mănăstirilor Putna, Suceviţa, şi Voroneţ.

Cătălin Nechifor a arătat că acest mod de promovare turistică este eficient şi şi-a exprimat speranţa că diplomaţii acreditaţi la Bucureşti vor pleca cu impresii plăcute din Bucovina.


Intră acum și în grupul de