Cinci tone de furaje, o tona de cereale si cherestea, facute scrum in urma unui incendiu in Falticeni


Intră acum și în grupul de

Un incendiu produs duminică dimineaţa la o gospodărie din Fălticeni a provocat pagube importante, pompierii reuşind să salveze două case învecinate.

Potrivit ISU Suceava, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu patru autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Fălticeni.
La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unui adăpost de animale, construit din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment şi ţiglă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi două locuinţe aflate în imediata apropiere.incendiu casa vacanta

Flăcările s-au extins cu repeziciune deoarece evenimentul a fost observat şi anunţat cu întârziere. În incendiu au ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi, circa 5 tone furaje,  doi metri cubi cherestea, o tonă de cereale şi alte bunuri.
Incendiul, a cărui cauză probabilă a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect a fost stins de pompieri după o intervenţie de cinci ore.
Pompierii au salvat o bovină, 40 de păsări, restul adăpostului de animale, circa 5 tone de furaje, cele două case învecinate şi alte bunuri materiale.


Intră acum și în grupul de