Flutur a dat startul campaniei electorale PNL la Suceava


Intră acum și în grupul de

Astfel, vorbind in cadrul Adunarii Generale al organizatiei municipale PNL Suceava, Gheorghe Flutur a spus ca a inceput mobilizarea „de grad zero” a membrilor PNL in vederea cistigarii alegerilor locale din iunie.

El a vorbit de inlaturarea actualei puteri locale detinuta de PSD si instaurarea „guvernarii liberale locale”.

„Este momentul sa turam motoarele, iar fiecare membru PNL sa devina agent electoral foarte constiincios care sa-si aloce timp sa faca cunoscut programul partidului”, a spus Flutur.

Vicepresedintele liberal a mai spus ca membrii PNL trebui sa inceapa campania electorala „din usa in usa” si sa prezinte, punctual, programele partidului.

El a spus ca la Suceava, PNL are mari sanse sa cistige alegerile locale si ca trebuie inlocuita actuala conducere administrativa a judetului pe care a acuzat-o de coruptie, birocratism, centralizare si politizare a institutiilor publice.

„Suceava este poligon al coruptiei din Romania”, a spus Flutur enumerind nereguliel privind adoptiile internationale, Programul SAPARD.

„S-au creat monopoluri de putere si clanuri in toate domeniile. Au nevoie de inca patru ani sa se prescrie faptele de coruptie si le este frica, daca vin altii la putere, ca se vor afla abuzurile”, a spus vicepresedintele PNL.

Flutur a mai spus ca judetul Suceava este condus in prezent de „lideri de simpozion” care „si-au cumparat titluri de cetateni de onoare pe bani publici, care fug dupa insigne, care fug dupa festivisme”.


Intră acum și în grupul de